Ιστορία Οικογένειας Παπασταύρου

2η γενιά

Στην συνέχεια, την μικρή αυτή βιοτεχνία ανέλαβε ο γιός   Παπασταύρου Αντώνιος με έτος γεννήσεως 1934 όπου επεκτάθηκε στους νομούς Πέλλας – Κιλκίς – Ημαθίας και Θεσσαλονίκης. Σημαντικός ρόλος για να κρατηθεί η μικρή αυτή βιοτεχνία  ήταν να διευρύνουν το πελατολόγιο τους σε περισσότερους νομούς όπου έτσι και έγινε. Με αποτέλεσμα να υπάρχει περισσότερη ζήτηση για τα λίγα αλλά ποιοτικά αγαθά που παρήγαγαν.

Δημιουργία εργαστηρίου

Παπασταύρου Γεώργιος με έτος γεννήσεως 1905 ξεκίνησε το 1924 με ένα εργαστήριο στο κέντρο των Γιαννιτσών στην οδό Χατζηδημητρίου 10  το οποίο είχε ως βάση την παραγωγή ταχίνι – σουσάμι –λουκούμι – σησαμέλαιο – καραμέλες – μαρμελάδες με εντελώς χειροποίητο τρόπο. Ήταν ευρύτερα γνωστός για την παράδοση και την ποιότητα των προϊόντων που παρήγαγε.

Εδώ που η παράδοση γίνεται απόλαυση...

Παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα που περνάνε από γενιά σε γενιά και παραμένουν πάντοτε στην καρδιά μας

ΤΑΧΙΝΙ

Παραδοσιακό ταχίνι φτιαγμένο
από 100% σησάμι

ΧΑΛΒΑΣ

Χειροποίητος Παραδοσιακός
Χαλβάς Γιαννιτσών

ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ

Χειροποίητα Παραδοσιακά
Λουκούμια

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Παραδοσιακό γλυκό υποβρύχιο σε 3 υπέροχες γεύσεις